top of page

Feed Your Skin: Synlige resultater
 
Huden din er ditt mest verdifulle tilbehør. Dette er grunnen til at vi her hos Feed Your Skin mener at det å tildele ressurser til gode hudhelseartikler, i tillegg til å ta i bruk de mest luksuriøse ingrediensene av høy kvalitet, er det første skrittet mot et endelig mål om å skaffe seg eksepsjonell hud. Vårt motto er: "Du er aldri for gammel til å bli yngre", og vi tror at vakker og sunn hud resulterer i mer selvtillit og lykke. Kundene våre er en viktig del av vårt oppdrag, og vi er her for å tilby livstidsløsninger og synlige resultater.
 
Feed Your Skin ble etablert av sertifiserte hudleger og spesialister på helbredning i 2018, i Norge. Siden dag én har vårt oppdrag vært å spre glede og lykke til de menneskene med desperat behov for praktiske og innovative løsninger for hudpleierutiner. Linden Tyler, en av de mest velkjente ekspertene på skjønnhet i Hollywood, sa en gang: "Invester i huden din. Den kommer til å representere deg i lang tid fremover". Derfor er vi overbeviste om at et veletablert hudpleieprodukt krever mye oppmerksomhet til detaljer, kompetanse og ingredienser av høy kvalitet, noe som vil resultere i bedre hud i veldig lang tid. 
 
I Feed Your Skin tilbyr vi et bredt utvalg av hudpleieprodukter (kremer, serumer og masker), ansikts utstyr av høyeste kvalitet og profesjonelle ansiktsbehandlingstjenester, som alle er spesialutviklet for å bekjempe aldringsprosessen på alle fronter. Vår produktserie er et resultat av uendelig mange timer med forskning og utvikling, overvåket av hudpleierforskere. Hvert produkt tilbyr en unik løsning på kjente problem. Disse løsningene inkluderer hydrering av dype hudlag, gjenoppretting av elastisitet og hudstruktur ved å øke kollagenproduksjonen, løfting av moden hud, fjerning av pigmentering og aldersflekker, økning i omsetningen av hudceller, osv. Våre brukervennlige apparater for rødlysterapi er dessuten spesialdesignet for å enkelt gi deg profesjonell pleie hjemme. I tillegg kan våre kunder velge sin egen hudpleiebehandling og overlate seg til våre veltrente hudterapeuter.

Velkommen til oss i 1. etasje!

bottom of page