top of page

Wahwah: Ta vare på huden din


Ta vare på huden din i høst. Wahwah tipser deg om 5 må-ha produkter denne sesongen.

1. Etter en sommer med mye sol, saltvann og sene sommernetter er det viktig å vise ekstra omsorg for den ømfintlige huden rundt øynene. Pevonia Lumafirm Eye Contour - Lift & Glow gir ett raskt løft, mykner og reparer solskader og lysner opp slitne øyne.

2. Retinol er bevist å motvirke og bearbeide rynker og solskader, og derfor utviklet vi Micro-Retinol-serien. Retinol øker også dannelsen av kollagen som gir en tykkere hud og bedret elastisitet. Microretinol Essential Moisturizer gir bedring av fine linjer, økt kollagenproduksjon – mer fukt og spenst og mindre pigmenteringer.

3. Høsten er rundt hjørnet. Husk at fra august og utover høst/vinterhalvåret er det perfekt å jobbe med akne og aldring. Visste du at en Medicalia-kur på 10 uker for deg med akne kan gi resultater etter kun 2-tre uker? Wahwah anbefaler medisinsk syrebehandling kombinert med strukturert hjemmeprogram. Du kan booke time for hudanalyse og kur i dag på: 55118000. Produktene får du selvsagt kjøpt hos Wahwah Skin Trim Studio i 4. etasje.

4. En lett, farget dagkrem som har mange fordeler! Med sheasmør, grønn oliven og Vitamin C bl.a, gir den næring og pleie til huden samtidig som den gir huden et "flawless» utseende.

5. Lyst på leppene du alltid har drømt om? Pevonia LipRenew jobber dypt og gir deg ca. 30% økt leppevolum! I tiilegg gir den fukt, visker ut linker rundt munnpartiet og funker som primer. Perfekt å ha i vesken.

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page