byNATT 17. november på Kløverhuset


Torsdag 17. November er det klart for byNATT i Bergen Sentrum og Kløverhuset. På programmet står blant annet: - Åpning av julegaten i Strandgaten. - Konkurranser med fantastiske premier til en samlet verdi av 10 000,- - Gratis pepperkaker og mandariner til alle. - God stemning og sist men ikke minst: Knalltilbud på hele senteret. Fullstendig program og tilbudsoversikt oppdateres forløpende. Velkommen til byNATT på Kløverhuset!


OM OSS

Kløverhuset er Norges eldste og mest tradisjonsrike varehus lokalisert i byens flotteste handlegate, Strandgaten.

Les vår historie her

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 - 20

Lørdag: 10 - 18​

Se alle åpningstider

Innlogging for ansatte

Kløverhuset er en den av Magic Norway gruppen.

© 2020 Kløverhuset Shopping Center. Alle rettigheter reservert.