top of page

Nyåpning hos L'Occitane!


Velkommen til splitter ny butikk hos L'Occitane en Provence på Kløverhuset! Butikken har fått nye og flotte butikklokaler, og dette feires med gode åpningstilbud på utvalgte sett hele helgen!

- En pause fra hverdagen

Direkte oversatt betyr L’Occitane en Provence den oksitanske kvinne fra Provence, men den anerkjente velværekjeden blir for det meste bare kaldt L’Occitane, som uttales Låkk-si-tann. I alle år har de forent natur og forskning ved å følge prinsippene for planteterapi og aromaterapi, og på denne måten alltid brukt aktive ingredienser med en sporbar opprinnelse.

L’Occitane er et unikt og naturlig hudpleiemerke, med produkter som er rike på naturlige, aktive ingredienser og eteriske oljer som hovedsakelig er økologiske, patenterte og med sporbar opprinnelse.

Høsten handler veldig mye om trender, også innen hudpleie. Med det klimaet vi har i Norge kan temperaturene skifte raskt, da gjelder det å ha gode ansikts- og kroppsprodukter som tar godt vare på huden din. Spesielt skjønnhetsoljer som Divine Youth Oil, er veldig i vinden. Denne ansiktsoljen bevarer en ungdommelig glød, jevner ut huden, gjør den myk og reduserer forekomst av rynker.

Noen ganger er det nettopp aromaen fra velvalgte eteriske oljer som kan være det du trenger for å våkne opp, få en god følelse og mer energi. Om du er ute etter å effektivt fjerne urenheter og sminke, er Shea Cleansing Oil tingen. Denne renseoljen bevarer hudens naturlige fuktighet og etterlater den ren, myk og behagelig. Påvirkningen du og komfort kan ha på humør og sinnsstemning er o e grunnlaget bak seriene til L’Occitane – produkter som kan virke som en pause fra hverdagen, hvor du får tid til deg selv.

- Samfunnsansvar

Det er flere grunnverdier i hjertet av merkevaren til L’Occitane. De har alltid jobbet for å respektere og vedlikeholde tradisjoner ved å være bærekraftig og autentiske, og ved å ta i bruk gamle eller truede dyrkingsmetoder fra Provence. Dette stimulerer også verdien rundt det sensoriske, at man kan la seg inspirere av alt man kan se, lukte og føle.

– Det at L’Occitane også tar et så stort samfunns- ansvar, gjør at vi skiller oss enda mer ut. Men L’Occitane legger mer i ordet samfunnsansvar enn å bare være bærekraftig. I tillegg til å støtte lokale produsenter og bønder, har de en egen stiftelse kalt L’Occitane Foundation, som har støttet prosjekter innen utviklingsarbeid i 30 år. Formålet er å hjelpe mennesker med svekket syn og bidra til økonomisk frigjøring av kvinner i Burkina Faso. Til nå har over 15.000 kvinner der blitt økonomisk uavhengige, og samarbeidet er sertifisert som Air Trade av Ecocert.

Vil du vite mer om stiftelsen, pleie av kropp og sjel, eller L’Occitane generelt, ta gjerne turen innom den nye butikken!

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page