top of page

Nye konsepter!


Vi gleder oss til åpningen av de nye internasjonale tekstil konseptene Springfield og Woman'secret! Springfield er et motemerke for unge kvinner og menn, og de har mer enn 900 utsalgsteder og er representert i 63 land.

Motehuset Springfield så dagens lys i 1988, med det formål å kle unge urbane menn. Siden den gang har Springfield også rettet seg mot kvinner, og ekspandert med sko, livsstilprodukter og dufter. Idag er Springfield blitt en global merkevare som setter kvalitet og anvendelighet til supre priser i sentrum.

Hos Springfield er kvalitet viktig, og de er opptatt av råmaterialer og detaljer i hvert element. Her finner du naturlige og lettstelte klær som kan blandes og matches, og som lett kan tilpasses en rekke ulike stiler.​

Spanske Woman'secret er et motemerke rettet mot unge kvinner. Woman'secret har mer enn 652 utsalgssteder og er representert i 61 land. ​ Women'secret tilbyr undertøy, nattøy, tilbehør og badetøy for den elegante, lekne og moderne kvinnen.

Women'secret så dagens lys i 1993, med det formål å en leder i kreativitet, effektivitet og følsomhet i undertøysbransjen. Suksessen har siden vært ustoppelig, og i 2001 la firmaet ut sin internasjonale ekspansjonsstrategi.

I dag er Woman'secret blitt en global merkevare som setter prestisje, femininitet og modernitet med gode priser i sentrum.

Vi gleder oss til å se de to splitter nye butikkene på Kløverhuset i begynnelsen av april!

Se mer informasjon om åpningen av de nye konseptene på vår facebook-side.


Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page