top of page

Nyhet hos Bjørklund - A&C til Norge!


Alle som har hatt en hemmelighet før vet at det kan være vanskelig å holde på den. Bare fordi noe er hemmelig, tenker man på det hele tiden og er omtrent i ferd med å sprekke av delelyst. Nå kan vi endelig sprekke, vi kan endelig få lov til å rope det ut. Rope ut at vi skal få inn noen helt fantastiske smykker, av norsk design. Du har sannsynligvis hørt om merket før også.

A&C – er også kjent som Arts & Crafts, er et norsk smykkemerke som selges over hele verden. Smykkene designes i Norge, hvor alle deler blir tegnet helt ned til minste detalj. Alle materialer er nøye valgt for å komplementere sesongens trend og farger. Arts & Crafts designer tidsriktige smykker som passer trendene og prisen ligger på ca kr 129,- til kr 598,- . Smykkene er laget med allergivennlige og bærekraftige materialer. Smykkene består av en metallbase som er belagt med et tykt lag ekte sølv eller bronse. Ørepynt med stift har alltid titanstift. Lær og bomull brukes ofte i armbånd. Smykkene detaljeres med kryst

allsteiner, håndkuttet og polert glass, ekte stein som f.eks. rosenkvart - eller rekonstruerte stein.

«Vi synes merket passer godt inn i våre butikker og reflekterer vår målgruppe bra. Vi kjenner jo litt ekstra på stoltheten over å være distributør for et merke med norsk design» sier administrerende direktør Tore Hov.

Arts & Crafts sin designfilosofi er å lage smykker for moderne kvinner som liker å være seg selv, og har en personlig og funksjonell stil. Smykkene reflekterer en avslappet eleganse. Alle kjeder og armbånd kommer i justerbar lengde. Armbånd med knepplås kommer med avtakbart ledd som kan fjernes uten verktøy

En kjærlighetshistorie - Arts & Crafts har en lang historie som begynte da gründerne Birgit og Franz møttes på en strand på Sri Lanka, lenge før ordet backpacker var “oppfunnet”. De ble forelsket og bestemte seg for å fortsette reisen sammen – og alle helst skulle den vare evig! Da pengene tok slutt, begynte de å lage smykker og selge på gaten. Etter seks år i Østen kom de hjem til Norge, og startet Arts & Crafts. Til å begynne med helt i det små, men med en masse kreativitet og pågangsmot så vokste Arts & Crafts raskt. Frihet, respekt og mangfold er verdier som de tok med seg fra sin seks års lange reise – og som i dag er grunnsteinene i Arts & Crafts.

Noen av retningene innenfor smykketrendene denne våren er minimalisme med enkle og rene smykker, layering hvor du kombinerer yndlings kjedene dine lag på lag, og bohemsk stil, med for eksempel lærarmbånd med tøffe detaljer på. Her har A&C noe å by på innenfor hver retning.

Vi gleder oss enormt til å være med på dette eventyret.


Siste innlegg

Se alle

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page