Damemote

1. Etasje

Telefonnummer: 995 09 613

Hjemmesider: www.netty.no

Netty Undertøy har lekkert undertøy som passer for kvinner i alle aldersgrupper. Vi har fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. Vi kan trygt si at vi er Europas største spesialbutikk. I ordet ”spesialbutikk” vil det for oss si at det er fagpersonell som kan hjelpe deg å finne den rette BH som passer for deg i din riktige størrelse. Det sier seg selv at vi da må ha stort nok utvalg, kunnskap og selvfølgelig yte god kundebehandling slik at vi kan gi deg en opplevelse av at du føler at du kommer i trygge hender når du kommer til oss.

Liker du svarte blonder eller hvite, sterke farger eller duse, skal det være gjennomsiktig eller heldekkende, lav skjæring eller høy? Har du smale hofter eller brede, store bryster eller små? Eller er du rett og slett helt sånn passe? Uansett hvordan du er satt sammen eller hvilke preferanser du har, skal det godt gjøres at du ikke finner det du er ute etter i en av våre tre butikker.

Alle trenger hjelp til å finne riktig undertøy, uansett hvor perfekt kropp du har. Vi ønsker at du kommer innom en av våre butikker for personlig hjelp, selv om du mener å vite hvilken størrelse du bruker. Kanskje har vi en modell som er mer riktig for deg.  Både passform, modell og størrelse må harmonere sammen for at en BH skal være riktig.  Det vi prøver å si er at du trenger fagpersonell til å finne den BH'en som passer deg!

Men selvfølgelig - du er velkommen til å handle akkurat den BH modell du ønsker. Du kan selv velge om du har behov for hjelp eller ikke.  Vi er uansett tilgjengelig for deg.

OM OSS

Personlig shopping siden 1852. Kløverhuset er kjøpesenteret for deg som er opptatt av de siste motene og trendene, velvære og design. Velkommen til en hyggelig handel!

Les mer om Kløverhuset her

ÅPNINGSTIDER

Mandag-fredag: 10 - 20

Lørdag: 10 - 18​

Se alle åpningstider

Innlogging for ansatte

KONTAKT SENTERKONTORET

Ring oss: +47 912 33 366

Send e-post: alexander@magicnorway.no

 

Besøksadresse:

Kløverhuset Kjøpesenter

Strandgaten 13-15

5013 Bergen, Norge

© 2018 Kløverhuset Kjøpesenter. Alle rettigheter reservert.