top of page

Lekkert undertøy for kvinner i alle aldersgrupper

Netty Undertøy har lekkert undertøy som passer for kvinner i alle aldersgrupper. Vi har fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. Vi kan trygt si at vi er Europas største spesialbutikk. I ordet ”spesialbutikk” vil det for oss si at det er fagpersonell som kan hjelpe deg å finne den rette BH som passer for deg i din riktige størrelse. Det sier seg selv at vi da må ha stort nok utvalg, kunnskap og selvfølgelig yte god kundebehandling slik at vi kan gi deg en opplevelse av at du føler at du kommer i trygge hender når du kommer til oss.

Noe for enhver smak

Liker du svarte blonder eller hvite, sterke farger eller duse, skal det være gjennomsiktig eller heldekkende, lav skjæring eller høy? Har du smale hofter eller brede, store bryster eller små? Eller er du rett og slett helt sånn passe? Uansett hvordan du er satt sammen eller hvilke preferanser du har, skal det godt gjøres at du ikke finner det du er ute etter i en av våre to butikker.

Tilgjengelig fagpersonell som vil hjelpe deg uansett behov

Kom gjerne innom vår butikk for personlig hjelp, selv om du mener å vite hvilken størrelse du bruker. Kanskje har vi en modell som er mer riktig for deg? Både passform, modell og størrelse må harmonere sammen for at en BH skal være riktig. Det vi prøver å si er at du trenger fagpersonell til å finne en BH som passer deg!

Velkommen til en behagelig opplevelse 

Vi er tilgjengelig for deg og vi ønsker alltid å hjelpe deg å finne en BH som passer akkurat DEG best!

bottom of page