Julegavetips!


Vi i Kløverhuset har samlet en liten liste over gavene som kan glede de du er mest glad i! Vi poster jevnlig oppdateringer på våre sosiale medier, og med oss slipper du å kjøpe et vaffeljern eller en blender igjen noen gang!

Har du planer om et giftemål i året som kommer?

Hos Kleiveland As Ur og Gull får du nå et stort utvalg med gifteringer og forlovelsesringer til hele-20% avslag ut året!

Pene kjoler som passer til både julebord, juleaften, nyttårsaften eller andre anledninger er nå i butikk hos Coast i 2. etasje. De hjelper deg gjerne med å finne et passende antrekk til enhver anledning.

Wahwah skin trim studio har sesongens beste skjønnhetspleie og velværebehandling. Behandlinger for både ham og henne som får is til å smelte!

Hos Amazing Jewelry får du smykker, øredobber, armbånd til priser langt under markedet. Perfekt for deg som handler julegaver på budsjett, og vil ha "the real deal" uten å koste skjorten.

Sesongens flotteste dresser, skjorter, gensere, slips, sko, sokker, undertøy og blazere finner du hos Bertoni of Denmark. Hos Bertoni får du alltid god kvalitet og passform til en fornuftig pris.

Se mer av våre gavetips på våre facebooksider.


OM OSS

Kløverhuset er Norges eldste og mest tradisjonsrike varehus lokalisert i byens flotteste handlegate, Strandgaten.

Les vår historie her

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 - 20

Lørdag: 10 - 18​

Se alle åpningstider

Innlogging for ansatte

Kløverhuset er en den av Magic Norway gruppen.

© 2020 Kløverhuset Shopping Center. Alle rettigheter reservert.