top of page

Duggfrisk har åpnet!


Det som en gang var en av byens bruneste puber, har blitt totalrenovert og endret til et helt nytt konsept! Konseptet har tatt med seg noen av de beste elementene fra Børs Café, som holdt til i lokalene fra 1894 til 2007. Det nye konseptet skal føre historien videre, med en moderne vri.

Bilde: Børs Café mellom 1928 & 1929.

Byggeprosjektet har tatt rundt 6 måneder, og lokalet er nå åpnet igjen. Bak dørene finner man de historiske lokalene, men nå med et friskt pust. Navnet på det nye konseptet er Duggfrisk Bar & Spiseri, og det var ingen ringere enn kjente og kjære eks-ordfører Trude Drevland som fikk æren av å klippe snoren under åpningen.

Duggfrisk Bar & Spiseri logo.

Børs Café var et serveringssted med lange tradisjoner, som lenge var et folkelig skjenkested, kombinert med en pen restaurant. Duggfrisk har beholdt den originale baren fra Børs Café anno 1894, og har gitt den et ansiktsløft. Tappekraner i messing og lyslykter skal minne om fordums tid. Servitørene har fått uniformer i typisk kjuagutt stil, med sixpence, bukseseler, skjorte og bukser med et tradisjonelt snitt.

Duggfrisk vil servere husmannskost som vekker minner fra barndommen, som for eksempel bestemors kjøttkaker og fiskegrateng. Maten skal være leken, samtidig som at det skal være tradisjonelt, noe som absolutt er en utfordring driverne bak det nye konseptet tar på strak arm.

På menyen vil du finne blant annet "Svele med brunostis, Bekkalokk-burger & Strilaørret" i tillegg til en egen "Rævadilter-meny" med mat for de minste.

Bordbestilling og mer informasjon: https://www.duggfriskbergen.no/

- Velkommen skal du være! Vennlig hilsen Duggfrisk-teamet.

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page