top of page

Synsam til Kløverhuset!


Vi kan med stor glede meddele at Synsam endelig har åpnet sin butikk på Kløverhuset! Synsam er Nordens ledende optikerkjede, hvor butikken på Kløverhuset er den første i Bergen sentrum.

Synsam setter fagkunnskap og kunden i fokus, og bruker god tid på hver eneste kunde. Butikken har egen Stylelab, et verktøy som er koblet opp mot en iPad som gjør det mulig for deg å prøve hundrevis av briller og solbriller digitalt, og som inspirerer og hjelper deg å finne brillene som fremhever dine beste kvaliteter.

Hos Synsam føler du deg unik. Synsam lytter til alle innspill og streber etter å tilby det som er viktig for deg; om det er gode garantier, muligheten til å skaffe seg en brillegarderobe gjennom den populære abonnementsløsningen, rimelige briller eller briller for den kvalitetsbevisste fra blant annet Gucci, Saint Laurent, Ray – Ban, Celine, Tom Ford og Persol. De har etablert tydelige kundeløfter og garantiene deres har som formål å skape verdi for alle kunder.

Synsam ble etablert i Norge i 1995 og har med sin lange erfaring og kompetanse opparbeidet seg mange butikker med lang og god lokal historie. Den eldste butikken kan se stolt tilbake på over 100 år som optikerforretning i sitt nærmiljø. Dette er også noe kjeden ønsker å gjøre i årene som kommer også på Kløverhuset!

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page