top of page

Hudpleiedag hos Kicks!


Velkommen til hudpleiedag 24. mai hos Kicks Kløverhuset med Sensai! Fagekspert Martha fra SENSAI kommer for å presentere nyheter og gi deg personlig makeup- og hudpleieveiledning.

Sikre deg et skreddersydd hudpleieprogram med en avansert hudanalyse - kom innom butikken eller ring for å sette deg opp på listen. Om du kjøper 2 Sensai hudpleieprodukter får du også en spennende gave. Velkommen til Kicks Kløverhuset - 55 23 06 80

 

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page