Vi feirer 167 år!


I 167 år har Kløverhuset bistått Bergens befolkning med det siste innen mote og trender til alle anledninger – det har vi tenkt å fortsette med. Bli med på feiringen med knalltilbud, servering av kake & kaffe samt spennende konkurranser hvor du kan vinne flotte premier. :-) FREDAG - Knalltilbud med opptil -70% avslag! LØRDAG - Coleen Sanden synger til herlig musikk i senteret! - GRATIS kake og kaffe så langt beholdningen rekker. - Knalltilbud med opptil -70% avslag! Delta i vårt Facebook arrangement så holder vi deg oppdatert, eller ta turen innom når vi fyller år! :-)


OM OSS

Kløverhuset er Norges eldste og mest tradisjonsrike varehus lokalisert i byens flotteste handlegate, Strandgaten.

Les vår historie her

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 - 20

Lørdag: 10 - 18​

Se alle åpningstider

Innlogging for ansatte

Kløverhuset er en den av Magic Norway gruppen.

© 2020 Kløverhuset Shopping Center. Alle rettigheter reservert.