top of page

Vi feirer 167 år!


Kløverhuset feier 167 år! Jubileum 8.-9. mars

I 167 år har Kløverhuset bistått Bergens befolkning med det siste innen mote og trender til alle anledninger – det har vi tenkt å fortsette med. Bli med på feiringen med knalltilbud, servering av kake & kaffe samt spennende konkurranser hvor du kan vinne flotte premier. :-) FREDAG - Knalltilbud med opptil -70% avslag! LØRDAG - Coleen Sanden synger til herlig musikk i senteret! - GRATIS kake og kaffe så langt beholdningen rekker. - Knalltilbud med opptil -70% avslag! Delta i vårt Facebook arrangement så holder vi deg oppdatert, eller ta turen innom når vi fyller år! :-)


Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page