top of page

Er du Bergens beste butikkselger?


Bertoni of Denmark har en ambisjon om å fortsatt være blant Norges førende konfeksjonsmerker, og vi søker i den forbindelse en ambisiøs butikkselger som har øye for suksess. Du kjenner Bertoni of Denmark som et fashionbrand som formidler produkter i et rent, ungt og skandinavisk uttrykk til menn med karakter og personlighet. Samtidig kjenner du oss som en av de førende spesialister innen konfeksjon.

Som deltid ansatt i Bertoni’s konseptbutikk vil du betjene kvalitetsbevisste kunder som forventer service og produktkjennskap på et høyt nivå, samt. fastholde og oppnå sublime standarder innen merchandise og generelt butikkens visuelle presentasjon i samarbeid med butikkens visuelle ansvarlig. Du vil være del av et team, hvor alle daglig bidrar aktivt for å skape ekstrem motivasjon.

Vi forventer at:

  • Du har brennende engasjement for å oppnå resultater.

  • Du er positiv, serviceminded og kundeorientert

  • Du er pålitelig, strukturert og fleksibel

Du har interesse i å være en god ambassadør for Bertoni of Denmark, både i og utenfor butikken.

Bertoni dress. we are hiring

For den som presterer i forhold til våre forventninger, kan vi tilby en spennende jobb i ett selskap med høyt engasjement og stolthet over våre produkter, som hver eneste dag sørger for å yte det beste for kunden. Stillingen kan gi gode personlige og karrieremessige muligheter, hvor man er med på å sette et personlig preg på arbeidet.

Tidligere erfaring fra bransjen er en fordel, men viktigst at du er ansvarsbevisst, positiv og har salgstalent. Vi forutsetter at klær og trender interesserer deg.

For å kunne sette ansikt på din søknad, bes du vedlegge et bilde og personlig levering oppfordres

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelse: Omgående

Arbeidssted: Bertoni Bergen, Kløverhuset og Lagunen

Stillingsbeskrivelse: Butikkselger deltid

Lønn: Timelønn

Spørsmål? Ring 55 90 03 00

Søknad sendes til kloverhuset@bertoni.com


Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page