top of page

Alan Walker + Kava


VELKOMMEN TIL ALAN WALKER’S OFFISIELLE B-DAY BASH AFTERPARTY PÅ KAVA ROOFGARDEN! En av verdens mest suksessfulle EDM-artister vender hjem til Bergen og inviterer til en gigantisk bursdagsfest på Bastionen på Bergenhus Festning. Konserten er UTSOLGT og alt ligger til rette for tidenes bursdagsfeiring! Etter konserten vil festen bli tatt videre til Kava Roofgarden og vi kan garantere at dette blir en feiring både du og dine venner sent vil glemme! Låtene til Alan Walker er streamet over 12 milliarder ganger og i 2017 ble han kåret til den 17. beste Djen i verden av GJ Mag. Drumstep-debuten ”Fade” ble senere til monsterhitten ”Faded” – resten er historie. Låter som ”Alone”, ”Sing Me To Sleep” og ”All Falls Down” har gitt Walker en umiskjennelig signatur og enorm internasjonal suksess. Og eventyret bare fortsetter. På Alan Walkers liste av samarbeid samt offisielle remixer finner du Kygo, Steve Aoki, Ina Wroldsen, Julia Michaels, Avicii, Miley Cyrus og mange flere. På en daglig basis spiller han for større forsamlinger rundt om i verden enn det de fleste bergensere kan forestille seg. Bli med å feire bursdagen til Alan Walker du også! ▬▬ // INFO // ▬▬ Dato: Fredag 24. august Tidspunkt: 22.00 Cover: VIPPS 100 kr Booking: booking@kavaroofgarden.no Facebook: Se arrangementet på Facebook her.

ID: 20+

HVA ER KAVA ROOFGARDEN

 

Kava Roofgarden tilbyr en spektakulær opplevelse av internasjonal klasse, fantastiske cocktails og noen av byens fineste takterrasser. Det er et hjem for design og musikalsk uttrykk, men fremfor alt en usensurert lekeplass. Deres hovedmål er å lyse opp det norske utelivet - down to earth but still on the 7th floor. Reserver bord og se mer på www.kavaroofgarden.no.

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page