top of page

Big Bite åpner på Kløverhuset!


Velkommen til åpningsfest hos oss på Big Bite tirsdag 14. mai!

Det er happy hour fra kl. 16 til 17 med GRATIS ½ sub med ost & skinke til alle som kommer innom. De gleder seg til å vise frem den nye flotte avdelingen sin på Kløverhuset.

Vi håper du vil være med å feire med oss. Meld deg på Facebook arrangementet vårt – og følg oss frem til GRATIS Big Bite! :-)

 

OM BIG BITE

Big Bite er rask og rimelig mat i farten og er et sunnere, fastfoodkonsept som har nysmurte subs som sitt hovedprodukt. Subs er ferske baguetter levert fra lokal baker. De har en myk konsistens som etter å ha blitt varmet i ovnen får en litt crispy overflate. Du velger selv om du vil ha fint eller grovt brød og selvsagt alt av pålegg. I tillegg har vi flere varianter av wraps og salat.

Big Bite er en helnorsk kjede som drives av dyktige franchisetakere, og består av over 65 utsalgssteder spredt over hele landet. Les mer om oss på vår hjemmeside www.bigbite.no

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page