top of page

byLØRDAG 7. sept!


byLØRDAG

Den 7. september er det byLØRDAG på Kløverhuset og ellers i hele Bergen sentrum. Bli med på feiringen med spennende tilbud, aktiviteter og giveaways hele dagen!

Zavanna i 3. etasje har -30% på alle høstens nyheter, inkludert hele antrekket som vist på bildet over.

Claire Woman i 1. etasje fyller 3 år på lørdag! De inviterer alle handlende kunder på kaffe og lett servering så langt beholdningen rekker. Du får også alle høstens nyheter til -20% og alle salgsvarer til -70% rabatt! Det er hva vi kaller en god start på høstgarderoben.

Bertoni of Denmark feirer byLØRDAG i 2. etasje med alle nyheter til -20% (med unntak av 1961 basic suit). De kan også by på dress fra kun 1999,- (ordinær pris 3298,-) som kommer godt med til de mer formelle begivenhetene som kommer nå til høsten og vinteren.

Hos DAY Birger et Mikkelsen i 1. etasje finner du blant annet denne elegante og lekre kåpen til -20%. Du får alle ytterplagg til -20% lørdag 7. september!

Vi ønsker alle våre kunder hjertelig velkommen til oss på Kløverhuset under byLØRDAG 7. september og ellers en god og moterik høst.

Se gjerne vårt Facebook-arrangement for mer informasjon ved å klikke her.

#bylørdag #bygavekort #bergensentrum

Siste innlegg

Se alle

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

bottom of page