top of page

byLØRDAG 7. sept!


byLØRDAG

Den 7. september er det byLØRDAG på Kløverhuset og ellers i hele Bergen sentrum. Bli med på feiringen med spennende tilbud, aktiviteter og giveaways hele dagen!

Zavanna i 3. etasje har -30% på alle høstens nyheter, inkludert hele antrekket som vist på bildet over.

Claire Woman i 1. etasje fyller 3 år på lørdag! De inviterer alle handlende kunder på kaffe og lett servering så langt beholdningen rekker. Du får også alle høstens nyheter til -20% og alle salgsvarer til -70% rabatt! Det er hva vi kaller en god start på høstgarderoben.

Bertoni of Denmark feirer byLØRDAG i 2. etasje med alle nyheter til -20% (med unntak av 1961 basic suit). De kan også by på dress fra kun 1999,- (ordinær pris 3298,-) som kommer godt med til de mer formelle begivenhetene som kommer nå til høsten og vinteren.

Hos DAY Birger et Mikkelsen i 1. etasje finner du blant annet denne elegante og lekre kåpen til -20%. Du får alle ytterplagg til -20% lørdag 7. september!

Vi ønsker alle våre kunder hjertelig velkommen til oss på Kløverhuset under byLØRDAG 7. september og ellers en god og moterik høst.

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page