top of page

Extensions til ditt hår!


Hairtalk Hair Extension før og etter

Hos E.T Hårstudio er kvalitet alltid i fokus, noe du kan få oppleve med hairextensions. E.T Hårstudio har autoriserte stylister som kan Hairtalk Hair Extensions. "Du er velkommen til oss for en uforpliktende konsultasjon rund ditt hår og dine muligheter." - Daglig leder og eier, Edel Teige

Hairtalk Hair Extension før og etter #2

Hairtalk er mer enn bare langt hår. Det er et unikt system som kan gi deg mer volum, farge effekter og kan gjerne forlenge en lugg, eller nakke. Hårextentions er for alle aldersgrupper og vi har samlet 3 gode grunner til å velge Hairtalk Hair Extensions hos E.T Hårstudio:

1. Når du benytter deg av Hairtalk er du garantert det optimale systemet når det kommer til hårkvalitet, festemetode og skånsomhet.

2. Hairtalk er mer enn bare en hårforlengelse. Du kan endre din farge, skape effekter, få stylingen til å holde, skape ny frisyre og så videre - mulighetene er uendelige!

3. Det skiller seg drastisk mellom påsettingsmetode, holdbarhet og frem for alt resultatet. Vi mener at ditt hår kun fortjener det aller beste, derfor anbefaler vi Hairtalk som lar ditt eget hår få hvile og komme i bedre stand. Dette er bevist gang på gang.

Hairtalk Hair Extension før og etter #3

Ta kontakt med oss for GRATIS og uforpliktende konsultasjon idag. Vi hjelper deg med å realisere dine hårdrømmer.

Du finner oss i 4. etasje på Kløverhuset. Velkommen!

 

E.T. Hårstudio ble etablert i 1989 og er i dag en av Bergens største frisørbedrifter.

Bedriften anser sine ansatte som bedriftens viktigste ressurs, og sender derfor alle sine frisører på kurs jevnlig, slik at du kan være trygg på at du kommer til erfarne fagfolk med bred kompetanse.

Frisørkjeden er nå den bedriften som utfører flest farger og stripebehandlinger i hele Hordaland. Dette beviser at de har mange fornøyde kunder med sine fargespesialister. Se mer informasjon om E.T Hårstudio Kløverhuset ved å klikke her

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page