top of page

Ledig stilling


Lyst til å jobbe for Nordens ledende optikerkjede?

- Synsam er Nordens ledende optikerkjede med rundt 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden. Vi ser etter deg som ønsker å være med på en spennende reise, der du får mulighet til å anbefale synsløsninger på en helt ny måte. Vi setter fag og kunden i fokus. Hos oss skal alle kundene føle seg unike, og vi streber alltid etter å tilby det kundene synes er attraktivt, om det er gode garantier, muligheten til å skaffe seg en brillegarderobe via vår populære abonnementsløsning, rimelige briller eller kvalitetssortiment fra verdens ledende varemerker.

 

Synsam søker ny og sprek medarbeider som kan være ringehjelp for butikkene deres (Synsam Bergen Kløverhuset, Synsam Åsane Storsenter og Synsam Oasen Senter) i Bergen.

Vi er på jakt etter deg som har en utadvendt personlighet og gode samarbeidsevner, som liker å jobbe med salg og er ansvarsbevisst. Som medarbeider i Synsam forstår du at gode kundeopplevelser er avgjørende for om vi lykkes eller ikke.

Her i Synsam har vi gode arbeidsforhold, et ungt og sporty miljø og gode utviklingsmuligheter som Norges ledende optikerkjede på en spennende reise.

Har du lyst til å bli en del av vårt team, send søknad snarest mulig til butikksjef Emelie Berglund Vaage på bs.bergen.kloverhuset@synsam.com.

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page