top of page

Nytt fra Masai


Du har hørt det før og du kjenner teorien, men for mange kan det være vanskelig å utføre i praksis. Uansett om man har epleform, pæreform eller timeglassfigur, er teorien den samme. Å kle seg etter kroppen sin er en kunst, og det er en kunst som Masai mestrer.

Vårens nyheter

I disse dager fylles Masai-butikkene med den flotte vårkolleksjonen. Det er et stort utvalg av tunikaer, topper og kjoler i mange farger og mønstre. Lekkert strikk, et stort utvalg av bukser og fine vårjakker.

Hvilken fasong har du? Det unike ved Masai er at vi har hele seks forskjellige shapes på overdelene våre, hvilket betyr at de fleste kvinner, uansett figur, kan finne klær hos oss som de føler seg stilige og vel i. Klærne fås i størrelse XS-XXL.

Fitted Den smaleste og mest tettsittende av passformene våre. Passer til kvinner med liten byste, som ønsker å fremheve midjen. Denne fasongen passer også godt til dem med såkalt epleform, da det er flatterende å 'skape' en midje for å gi balanse til underkroppen.

Shaped Denne fasongen er også ettersittende, men har mer vidde over brystet enn 'fitted'. Passer særlig godt til kvinner med større barm.

A-shape Dette er vår mest populære fasong. Denne modellen er nokså smal over skuldre og bryst og faller skrått nedover hoften direkte fra skulderen. Passer til kvinner som har bredere hofter enn skuldre, men den er også populær blant dem som liker litt ekstra vidde over mage og hofter.

Bias Denne fasongen er flatterende for de fleste kroppstyper. Her er stoffet klippet på skrå av vevsretningen. Det gir klærne et fint fall og naturlig strekk, slik at klærne følger figuren og skaper en feminin silhuet.

Oversize Romslige og løstsittende topper, som er behagelige å ha på seg og som kler de fleste Mange velger å sette en oversize overdel sammen med en tettsittende underdel, for å skape balanse i antrekket.

Straight Som navnet antyder en like, løstsittende fasong. Passer til kvinner som foretrekker løstsittende klær og ikke ønsker å fremheve figuren.

– Butikkpersonalet vårt hjelper mer enn gjerne kundene med å finne den silhuetten, som passer perfekt. Vi oppfordrer alle til å gi seg tid til å prøve våre ulike shapes. Det er ingen som bare passer én fasong, men dette kan være en hjelp til å velge klær, som fremhever og/eller eventuelt skjuler det man måtte ønske. Klær som sitter pent, er klær man føler seg vel i.

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page