top of page

Utløpt: Masai søker sommerhjelp!


STILLINGSANNONSEN ER UTLØPT.

Masai søker sommerhjelp til sin butikk på Kløverhuset. Arbeidstid er variert, men hovedsakelig kveldsskift i hverdager og enkelte helger.

Som person er du utadvendt, positiv og dyktig på å skape gode resultater i butikken sammen med dine kollegaer. Det er ingen krav til tidligere arbeidserfaring og stillingen er perfekt for studenter.

Masai ønsker å være i forkant når det gjelder kundeservice, og derfor vil alle våre medarbeidere få opplæring fortløpende.

Hvis du synes en stilling hos Masai høres spennende ut og dette er noe for deg, oppfordrer vi til å sende søknad og CV til butikksjef Trine Kalvig på e-post til trk@masai.dk. Søknadsfrist er snarest.

Stillingens oppstart er i begynnelsen av juni.

 

Masai er et dansk firma som designer unike plagg til hverdagen. De selger klær til den voksne, motebevisste kvinnen, som foretrekker en avslappet og individuell stil. De har unike mønstre, spennende silhuetter og andre detaljer, som i skjønn forening gjør klærne interessante for mange kvinner.

De har både klær for de som foretrekker litt løse silhuetter, men også for de som er glad i mer kroppsnære design. Det gjør det enkelt å sette sammen antrekk som passer sammen. Deres utgangspunkt er at alle kvinner er skapt forskjellig. De setter sin ære i å hjelpe og veilede sine kunder, slik at man kan utstråle det man ønsker.

Siste innlegg

Se alle

Day Bergen ekspanderer!

DAY Bergen ekspanderer og flytter inn i nye og flotte lokaler, med egen inngang i Strandgaten! Hjertelig velkommen til en fantastisk butikk - hvor hele vårens kolleksjon nå er på plass! Åpningstider:

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page