top of page

Synsam søker ekstrahjelp


Synsam søker ny og sprek medarbeider som kan være ekstrahjelp for butikkene deres på Kløverhuset og ellers i Bergen.


Vi er på jakt etter deg som har en utadvendt personlighet og gode samarbeidsevner, som liker å jobbe med salg og er ansvarsbevisst. Som medarbeider i Synsam forstår du at gode kundeopplevelser er avgjørende for om vi lykkes eller ikke.


Her i Synsam har vi gode arbeidsforhold, et ungt og sporty miljø og gode utviklingsmuligheter som Norges ledende optikerkjede på en spennende reise.


Har du lyst til å bli en del av vårt team, send søknad snarest mulig til butikksjef Emelie Berglund Vaage på bs.bergen.kloverhuset@synsam.com.


Se mer informasjon om butikken på Kløverhuset her.

 

Synsam logo

- Synsam er Nordens ledende optikerkjede med rundt 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden. Vi ser etter deg som ønsker å være med på en spennende reise, der du får mulighet til å anbefale synsløsninger på en helt ny måte. Vi setter fag og kunden i fokus. Hos oss skal alle kundene føle seg unike, og vi streber alltid etter å tilby det kundene synes er attraktivt, om det er gode garantier, muligheten til å skaffe seg en brillegarderobe via vår populære abonnementsløsning, rimelige briller eller kvalitetssortiment fra verdens ledende varemerker.

ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page