top of page

Tenk miljø med L'Occitane


Nå får du de populære Shea Liquid såpene fra L'Occitane En Provence i 100% resirkulerte plastflasker hvor du også har mulighet for å kjøpe refill som besparer miljøet med hele 82% mindre emballasje.


Du får nå -20% rabatt ved kjøp av 2 eller flere håndsåper, håndsåpe-refiller og lotions.

L'Occitane sin Shea Liquid såpene har en vegetabilsk skumbase som inneholder mykgjørende shea-ekstrakt. Såpen kan brukes på både hender og kropp, og etterlater huden med en mild og lett duft.


De flytende såpene til L'Occitane En Provence representerer den autentiske og tradisjonelle såpeproduksjonen i Provence. De er laget av vegetabilske oljer og er fremstilt i en gryte i henhold til den tradisjonelle «savoir-faire»-metoden brukt av de gamle såpemesterne fra Provence. Dette er altså såpene som gjelder når kun det beste er godt nok!


Velkommen til en hyggelig handel hos L'Occitane En Provence i 2. etasje.

 L’Occitane er verdenskjent for naturlig hudpleie, kroppspleie, dufter og andre velværeprodukter

I over 40 år har L’Occitane produsert naturlige kvalitetsprodukter til hud, kropp og hår inspirert av gamle tradisjoner fra Provence og landene rundt Middelhavet.


Fokus på miljø, økologi og sporbarhet

L’Occitanes engasjement for miljøet bidrar til at vi velger ingredienser fra lokale og velrespekterte bønder og partnere. Vi fremstiller produkter som er rike på naturlige ingredienser, og eteriske oljer som hovedsakelig er økologiske, patenterte og med en sporbar opprinnelse. Alle produktene er dermatologisk testet.


«LÅKK-SI-TANN» – ENKELT Å UTTALE, LETT Å BLI GLAD I.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page